Overnacht in stijl in een van deze modieuze hotels

Het is weer tijd voor de fashionweeks over de hele wereld. Modeliefhebbers maken zich op om het nieuwe modeseizoen in te luiden. Ben je de komende tijd in New York, Parijs of Milaan? Dan heeft Hotels.com het meest modieuze hotel van elke stad waarin een fashion week plaatsvindt voor jou geselecteerd. Zet de data in je agenda en pak je koffer vol hippe outfits maar, want you’re going fashion!

New York – 11 februari t/m 18 februari
Als je niet genoeg van mode kunt krijgen, ga dan zowel voor de Men’s Fashion Week van 1 tot 4 februari als de New York Fashion Week van 11 tot 18 februari. Voor deze lange stedentrip naar New York is het moderne Hilton New York Fashion District in de modebuurt een goede keuze. Het boetiekhotel biedt stijlvolle kamers met een modethema en een rooftopbar waar je ’s avonds de creaties van Michael Kors, Calvin Klein of Marc Jacobs uitgebreid kunt bespreken.

London – 19 februari t/m 23 februari
De hereneditie heb je helaas net gemist, maar niet getreurd, de London FashionWeek begint op 19 februari. En die ervaar je ongetwijfeld het best in één van de mooiste hotels van Londen, The Savoy. Treed in de voetsporen van Christian Dior, die een modeshow hield in 1950, of Coco Chanel, die in 1924 verbleef in het klassieke hotel en wiens kaartje het hotel nooit heeft verlaten. Christian of Coco zal je hier niet meer tegenkomen, maar reken maar dat je hoofdredactrices van grote modebladen kunt spotten.

Milaan – 24 februari t/m 1 maart
Milaan is de veilige thuishaven van de grote Italiaanse modenamen zoals Prada, Versace en Gucci. Hun invloed reikt zelfs tot de hotels, want NH Milano Palazzo Moscova, beter bekend als Maison Moschino, is geheel ingericht door de ontwerpers van modemerk Moschino. Zoals je van hen kunt verwachten is het hotel geheel in excentrieke en surrealistische sprookjesstijl ingericht. Het hotel biedt personal shoppers om jouw ultieme outfit voor fashion week te scoren. Alsof de Moschinokamer showroom bij de entree nog niet genoeg is…

Parijs – 2 maart t/m 9 maart
Parijs sluit de modeweken af. Na de fashion week voor heren van 20 tot 24 januari is het tijd voor de grote finale. En dan wil je natuurlijk zijn waar de mode is. Met haute couture winkels van Armani, Dior, Chanel en Vuitton om de hoek, is het klassieke Hôtel Plaza Athénée het hotel bij uitstek voor de Franse fashion week. Om bij te komen van de duizelingwekkende hoeveelheid catwalks, hoge hakken, bekende mensen en inspirerende collecties rest jou nog één ding in dit prachtige hotel: een dagje in de Dior spa.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.