Realiseer je goede voornemen in één van deze healthy hotels

Bijna iedereen stelt zich wel doelen voor het nieuwe jaar. Van deze goede voornemens zullen er in de loop van het jaar een aantal sneuvelen, maar dat heb je natuurlijk zelf in de hand. Als je jezelf beloofd hebt om gezonder te gaan leven, dan kunnen deze healthy hotels daarbij helpen. Hotels.com helpt graag een handje mee om deze goede voornemens te realiseren en selecteert een aantal hotels voor je, waar hard trainen en welzijn op het programma staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hardloopparcours in de Alpen, een bootcamp op Cyprus of een sportieve kajaktocht in de omgeving van Stockholm?

Uitdagende bootcamp op Cyprus
Als je in de Akamas Health Farm & Spa op Cyprus verblijft, is er geen tijd om te luieren in de zon. Je kunt je namelijk inschrijven voor een Fitness Bootcamp van één of twee weken, waarbij je traint van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Uiteraard is er ook gelegenheid om je na een dag hard trainen te ontspannen. Laat je lichaam en geest tot rust komen met één van de vele behandelingen in de prachtig ingerichte spa.

Energiek hardloopparcours op de Mont-Blanc
Zodra de sneeuw in de Franse Alpen smelt, zijn de bergen perfect om hard te lopen. Chamonix is een goed startpunt voor iedereen die een bijzonder parcours wil ervaren. Je kunt zelf op pad gaan of met een groep het hardloopparcours rond de voet van de Mont-Blanc trotseren. In de gym en de bekende spa van Hôtel Le Morgane kun je je voorbereiden op een energieke dag in de bergen.

Sportief kajakken in Stockholm
Combineer een stedentrip naar Stockholm met kajakken, yoga of fitness training. Het Mornington Hotel ligt net buiten Stockholm, vlakbij het Bromma vliegveld. Je vindt hier een grote gym, waar alles van workouts tot yogalessen wordt gehouden. Het hotel verhuurt ook kajaks, langlaufski’s, mountainbikes en zelfs longboards. Voor elke sportieveling iets wils dus.

Rustgevende Yoga op de Arabische Zee
Op het strand van de Arabische Zee in Chowara, India, staat het Somatheeram Ayurveda Resort. In het yoga centrum van het Ayurveda Resort kun je zowel yoga- als meditatielessen volgen, die aansluiten bij de inheemse, traditionele Indiase geneeswijze. Ook biedt het resort Ayurveda behandelingen en serveert het een Ayurvedisch menu in het restaurant.

Balans tussen fitness en luxe wellness op Sicilië
Het Verdura Golf & Spa Resort op Sicilië is één van ‘s werelds beste spa hotels. Ontspan en geniet van één van de vele behandelingen. De spa maakt alleen gebruik van lokale ingrediënten, zoals pure olijfolie, zeewier en Siciliaans zeewater. Voor een actievere vakantie biedt het resort twee golfbanen met elk 18 holes, zes tennisbanen, een zwembad, een gym en een mooi hardlooppad over het resort. Zo bepaal je zelf de balans tussen fitness en wellness.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.