Rodelen in bikini is hot in Kirchberg

Als je geen last hebt van kou dan is dit de wedstrijd voor jou. Voor de echte diehards is er naaktrodelen in Kirchberg! Met slechts een bikini, onderbroek of een andere niemendalletje op de rodel van de berg af zoeven is de optimale coole kick voor je body. Alleen schoenen en helm zijn verplicht. Naaktrodelen kan iedereen. Het enige dat je nodig hebt is een gezonde bloedsomloop.

Naakt racen in sneeuw
Na het succes afgelopen jaar, vindt op 26 februari 2016 de tweede editie plaats van het internationale naaktrodelen op de rodelbaan van de rodelvereniging in Kirchberg. Vanaf 15.00 uur kunnen deelnemers alvast het parcour verkennen en ´warmlopen´. De race start om 17.00 uur. Direct na afloop van de race is de prijsuitreiking voor de snelste naaktrodel-koning of -koningin van 2016.

Doe mee
Inschrijven kan per email via de rodelvereniging in Kirchberg: rodelverein.kbg@gmail.com. Deelname kost 10 euro per persoon. Je kunt je ook als team met 2 of 3 personen aanmelden, dan zijn de kosten respectievelijk 20 en 25 euro.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.