Travelbird begint een eigen reisblog

Dit is een trend die we vaker gezien hebben: Reisorganisaties en reisbureaus die landen vertegenwoordigen die hun eigen reissite beginnen. Dat leidt tot een enorme versnippering van de aandacht, plus dat het vooral verhalen geeft van ‘wij van wc-eend prijzen wc-eend aan’. Maar goed, feit is wel dat de reissite die Travelbird samen met zijn klanten heeft gemaakt er mooi uit ziet vandaar dit verhaal:

“Reisinspiratie voor en door reizigers” is de ondertitel van TravelBird Stories; de nieuwe blog van TravelBird. Naast het dagelijks reisaanbod op travelbird.nl, richt TravelBird Stories zich volledig op reisverhalen. Als bezoeker kun je er de verhalen lezen van ‘bekende en onbekende’ reisliefhebbers, met o.a. de beste vakantieherinnering van singer-songwriter Nielson, de leukste plekken in Kopenhagen van de Deense Louise, of de top-10 dingen die je niet mag vergeten voor op reis. Ook roept TravelBird haar eigen reizigers op om verhalen te delen.

Voor en door reizigers

Bezoekers kunnen hun reisverhalen insturen via stories@travelbird.nl en elke maand worden de leukste verhalen gepubliceerd op TravelBird Stories. “Op TravelBird Stories richten we ons niet alleen op onze eigen reisverhalen, maar ook op die van onze reizigers. We willen ze graag nog beter leren kennen. En anderzijds laten we zien dat we de passie voor reizen met ze delen. Het biedt ons ook de mogelijkheid om met iedereen in gesprek te gaan over ‘reizen’. Zoals met de echte experts als Paul Römer van National Geographic Traveler, die op de mooiste plekken op aarde is geweest of zanger Nielson die in plaats van muziek eens over zijn vakantie ervaringen vertelt. Ook de minder bekende bestemmingen en verhalen van dichtbij krijgen de aandacht. Reizen is voor iedereen en dat is wat we graag delen!” aldus Joos Valster, Country Manager TravelBird Nederland.

Nielsen over zijn reizen bij Travelbird.

Nielsen over zijn reizen bij Travelbird.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.