Verliefd in/op de Dominicaanse Republiek

Vloggers, mensen die video gebruiken als de dagelijkse uitlaadklep voor hun creativiteit, zijn de nieuwe trend van dit moment. Heel vaak gaan de video’s die ze maken nergens over, omdat ze – net als u en wij – gewoon niet elke dag iets heel leuks meemaken. Dat geldt eigenlijk ook een beetje voor bijgaande video. Gemaakt door Noemie Lacerte uit het Franstalige deel van Canada, die op YouTube ruim 61.000 volgers heeft. In de video viert ze haar 19e verjaardag in de Dominicaanse Republiek, samen met haar vriend. De video is dan ook grotendeels zonsondergangen en verliefde mensen. Weinig toeristische informatie, maar hey, misschien zou jij wel er van dromen dat jouw volgende vakantie er ook zo uitzag?!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.