Verrassend: Frankrijk ligt in de tropen + winnaar 4

Bij onze wedstrijd voor gratis toegangskaarten voor de Vakantiebeurs 2016 is dit de vierde winnaar: Carla Oudhuis. Wanneer zij zich voor 10 januari 2016 met het eigen gekozen codewoord meldt bij [email protected] dan sturen wij twee gratis toegangskaarten voor de beurs (twv 30 euro) toe. Ook meegedaan? Hou deze site dan in de gaten voor de volgende winnaars.

Frankrijk heeft zijn eigen stukje tropen. Hoe? Guadeloupe, Martinique, Saint Barthélémy en Saint Martin horen ook bij Frankrijk. Het Frankrijk Huis met informatie over dit Tropisch Frankrijk aanwezig in hal Verre Bestemmingen op Vakantiebeurs 2016.

Het Frankrijk Huis is sinds 1994 een reisorganisatie voor bijzondere vakantieadressen in Frankrijk en zal tijdens de Vakantiebeurs in samenwerking met het eiland Guadeloupe aanwezig zijn in hal 4, stand B129, vanaf woensdag 13/01 t/m zondag 17/01 is de Vakantiebeurs dagelijks geopend van 10u00 tot 18u00.

Tropisch Frankrijk

Guadeloupe, Martinique, Saint Barthélémy en Saint Martin behoren Frankrijk toe, er is geen voor visum nodig en betalen doen toeristen daar met de euro. Er zijn ook geen inentingen nodig, alleen moeten bezoekers oppassen voor de muggen. Het zijn heerlijke eilanden in Tropisch Frankrijk en ideaal voor een relaxte zonvakantie.

Guadeloupe

Guadeloupe is een archipel in de Caribische Zee en vormt een overzees departement van Frankrijk. Guadeloupe maakt daarnaast deel uit van de Kleine Antillen. Guadeloupe heeft alle ingrediënten voor een tropische bestemming. De eilanden hebben stuk voor stuk mooie witte zandstranden, helderblauw zeewater, een kleurrijke natuur en een rijke cultuur. Het binnenland is veelal heuvelachtig met verschillende vulkanen, watervallen en tropische regenwouden. Meer informatie over de accommodaties is te vinden op: www.tropischfrankrijk.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.