Je auto verhuren tijdens je vakantie?

Het parkeren van je auto tijdens je vliegvakantie, kan een serieuze kostenpost zijn. Maar wat nou als je er zelfs geld mee zou kunnen verdienen? Dat is wat ParkFlyRent heeft bedacht. “Wij bieden de enige gratis parkeerplek bij Schiphol. Je wordt door een privéchauffeur afgezet op Schiphol en aan het eind van je reis weer opgehaald, met een fris gewassen auto. Parkeren en wassen is altijd gratis, en vaak verdien je er ook nog een leuk bedrag bovenop”, zo promoot de dienst zichzelf via zijn site. Er zijn wel een paar voorwaarden. Zo mag je auto niet te oud zijn en geen aanzienlijke schade hebben. Als je auto verhuurd wordt, dan levert dat gemiddeld zo’n 30 euro per week op. En als de huurder voor schade of bekeuringen heeft gezorgd, dan wordt dat door een verzekering afgedekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.