Follow the sun, dat willen we toch allemaal?

Je weet als artiest dat je een hit hebt als een groot merk je muziek gebruikt in een commercial. Dat overkwam Xavier Rudd met zijn Follow the Sun, die gebruikt wordt bij treffende spotjes van Sunweb. Geluiden van de dagelijkse sleur waar we allemaal mee te maken hebben worden vermengd met beelden van prachtige vakantiebestemmingen en de zang van Rudd. Het is dan ook geen wonder dat de plaat deze week op nummer 34 in de top 40 is binnengekomen. De bijbehorende clip is uiteraard ook helemaal in vakantiestemming opgenomen op Stradbroke Island, Queensland, Australië.

Meer over de artiest zelf: De Australische singer-songwriter Xavier Rudd wordt wel eens aangeduid als de Jack Johnson van Down Under. Net als zijn collega brengt Rudd ontspannen luisterfolkpop, waarbij hij ook traditionele aboriginal-instrumenten als de didgeridoo inzet. Rudd debuteert in 2002 met het album To Let, dat in eigen land de gouden status haalt.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.