Ken jij de Loonse en Drunense duinen?

Als je de dagelijkse portie aan reisnieuws filtert dan hou je dit over:

De Loonse en Drunense duinen liggen tussen Tilburg, Waalwijk en Den Bosch en ze zijn vanuit alle drie de richtingen prima te bereiken. De duinen zijn via tal van wegen te betreden, maar er zijn zes hoofdingangen via recreatieve ondernemingen. Hier vind je vrijwel altijd een restaurant en je kunt er informatie ophalen over verschillende routes en het park zelf. Daarom is het aan te raden om bij een eerste bezoek via één van deze zes hoofdingangen te gaan. De entree is gratis.

De Nationale parken van Nederland: De Loonse en Drunense duinen – Reisgenie

En dan nog dit:

De Cu Chi-Tunnels: Must-see in Vietnam óf toch niet?

Foto: De Loonse en Drunense duinen – Creative Commons/Gestellig

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.