Kinderen skiën gratis dit voorjaar in Ski Juwel

Wintersport is een dure aangelegenheid. Daarom is het altijd fijn als er mogelijkheden zijn om deze vakantie goedkoper te maken. Ga je in het voorjaar skiën met kinderen? Dan kun je denken aan een vakantie in het Oostenrijkse skiresort Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Hier krijgen gezinnen gratis skipassen voor kinderen aangeboden. Voor families die tussen 19 maart en 10 april 2016 gebruikmaken van het ‘Paasaanbod’ skiën de kinderen geboren in het jaar 2000 of later namelijk gratis.

Families
In Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau zijn er genoeg mogelijkheden om te skiën voor het hele gezin. De beginnersliften voor de eerste ski-ervaringen bevinden zich in het dal van de dorpen Oberau, Niederau, Alpbach, Inneralpbach, Reith im Alpbachtal alsook bij het middenstation van de Schatzberglift in Auffach en naast het bergstation van de Wiedersbergerhornbahn Alpbach.

Extra voordeel
Gezinnen die aan het einde van het seizoen nog een paar dagen van de sneeuw willen genieten, profiteren van extra voordeel. In de periode van zaterdag 19 maart tot en met zondag 10 april skiën kinderen die geboren zijn in het jaar 2000 of later én worden vergezeld door een van de ouders, gratis. Deze actie geldt bij aankoop van een skipas voor minimaal 3 dagen. Wie les wil, kan terecht bij de Nederlandssprekende skileraren.

Foto: Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.