Leer in 10 minuten hoe een Boeing 747 te landen

Als er 1 ding belangrijk is uit deze video is dat je weet waar de audio-knopjes zitten in de cabine van een vliegtuig, op die manier kun je praten met de luchtverkeersleiding. De rest van de 10 minuten durende video is waarschijnlijk toch te ingewikkeld voor de meesten van ons om te onthouden. De makers zijn uitgegaan met de zeer onwaarschijnlijke situatie dat je in een Boeing 747 zit en dat beide piloten bewusteloos zijn geraakt (waardoor? verkeerde thee gedronken?) en dat je als zenuwachtige passagier de bediening over moet nemen. In de video wordt je uitgelegd hoe je zo’n gigantisch vliegtuig moet besturen en veilig aan de grond kunt zetten. Maar naar mijn idee is het voldoende als je de koptelefoon van een piloot op kunt zetten en praat met de verkeersleiding, die zal je ongetwijfeld door de procedure heen weten te praten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.