Mount Mara nieuwe attractie Bobbejaanland

Aan het begin van de paasvakantie start traditiegetrouw het Belgische pretparkseizoen. Op zaterdag 26 maart zet Bobbejaanland, op 50 minuten van Breda, de poorten van ’t Plezantste Land weer open voor het grote publiek.

Nieuwkomer dit jaar is Mount Mara, een Virtual Reality coaster in samenwerking met Samsung GEAR VR . Hiermee pakt Bobbejaanland uit met een van de nieuwste trends op het vlak van technologie. Ook het entertainmentprogramma zit met de komst van een wervelende show in een nieuw, opblaasbaar jasje.

Bestaande achtbaan

“Dit jaar zijn er weer enkele nieuwigheden in ons park, zowel op het gebied van attracties als entertainment”, zegt Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland. “In samenwerking met Samsung openen we een gloednieuwe Virtual Reality sensatie. De ride, die mount Mara werd gedoopt, gebruikt de bestaande achtbaan van de Revolution. Je zet de Samsung GEAR VR op en waant je meteen in een andere wereld. Het verhaal neemt je mee op een spannend avontuur dat zich, net als The Forbidden Caves, afspeelt in Khyonesië. De ridetrack van de attractie verandert niet, maar met Mount Mara onderging de Revolution een complete gedaanteverwisseling.”

School’s out

Er zijn dit jaar ook een aantal speciale momenten die Bobbejaanland niet aan zich wil laten voorbijgaan. Het einde van het schooljaar wordt bijvoorbeeld opnieuw uitbundig gevierd met een ‘School’s out!’ en tijdens de herfstvakantie wordt er duchtig gegriezeld voor Halloween. Ook tijdens de zomermaanden valt er weer heel wat te beleven. De temperatuur in de Arena stijgt in juli en augustus net dat tikkeltje hoger door de prachtige acts van de Franse compagnie ‘Les Farfadais’. Met een mix van acrobatie en opblaasbare creaties pakken deze artiesten het publiek in.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.