Nieuw: Chill & Adventure reizen

Goed nieuws voor reizigers die meer van de wereld willen zien, maar ook behoefte hebben aan voldoende tijd om te ontspannen. Voor deze groep reisliefhebbers komt Sawadee met een nieuw concept: Chill & Adventure reizen. Een week rondreizen gecombineerd met een week relaxen op de mooiste stranden.

Met Chill & Adventure reizen leren reizigers een land kennen door actief bezig te zijn, de gebaande paden te verlaten, de mooiste plekken te bezoeken en de lokale bevolking te ontmoeten. Er is veel ruimte voor individuele vrijheid. Zon, zee en strand zorgen voor een relaxte afsluiting met voldoende tijd om de opgedane indrukken te verwerken.

Reisbegeleider

Een Chill & Adventure reis start met een week rondreizen. Onder begeleiding van een reisbegeleider maken reizigers kennis met de cultuur en natuur van een land. Het transport vindt plaats met een eigen (mini)bus en de overnachtingen zijn veelal in hotels. Bijzondere overnachtingen, zoals bij de mensen thuis, in een tent of op een boot behoren ook tot de mogelijkheden. Ideaal om een land en zijn bevolking écht te leren kennen.

De tweede week van de reis staat in het teken van ontspanning. Deze dagen aan het strand kunnen geheel naar eigen wens ingevuld worden. Er is geen reisbegeleider aanwezig, zodat eenieder zelf het ritme van de dag bepaalt. Lees een goed boek, geniet in een luie stoel van de zon of maak een wandeling langs de waterlijn.

Lange stranden

Sawadee organiseert Chill & Adventure reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Zo kunnen reizigers op Sulawesi kennismaken met de enorme diversiteit in landschappen, om daarna bij te komen op de langgerekte stranden van Bali. Daarnaast behoren Marokko, Mexico, Thailand en Tanzania tot de Chill & Adventure bestemmingen. Voor families zijn een aantal specifieke reizen samengesteld. Zo genieten jong en oud in Andalusië van het Spaanse leven en de Costa del Sol en wordt in Tanzania een week safari gevolgd door een week ultiem ontspannen op Zanzibar. Ook Griekenland en Thailand lenen zich perfect voor een Chill & Adventure reis met het hele gezin.

Voorbeelden?

  • Mexico Chill & Adventure vanaf € 1698.-
  • Thailand Chill & Adventure vanaf € 1498.-
  • Spanje Familie Chill & Adventure vanaf € 898.-
Chillen?
  • Zo belangrijk is chillen

Jouw mening?

Laat door sterren zien hoe belangrijk chillen in een vakantie voor je is.

Verzenden
User Review
3 (1 vote)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.