Pop-up camping tijdens Ronde van Vlaanderen

Echte wielerfans willen de klassiekers van het voorjaar natuurlijk van dichtbij meemaken. Nou dichterbij dan slapen naast de finish ga je niet komen. En dat kan nu want Oudenaarde krijgt tijdens de honderdste editie van de Ronde van Vlaanderen een pop-up camping van Roompot Vakanties. Wielerfans kunnen op de Team Roompot Oranje Camping hun hart ophalen: door het in het leven roepen van de tijdelijke camping kunnen ze direct naast de finish van de koers overnachten.

Weekendje weg
De camping zal worden gevestigd op de terreinen van de voormalige camping Kompas aan de Donkvijver in Oudenaarde. Op de pop-up camping komen tweehonderd kampeerplaatsen waar bezoekers van 1 tot en met 3 april 2016 kunnen overnachten. Het wiererevenement kan zo gecombineerd worden met een weekendje weg. Als kers op de taart zullen de renners en ploegleiders van Team Roompot – Oranje Peloton een bezoek aan het kampeerterrein brengen.

Publiekstrekker
Het stadsbestuur van Oudenaarde ziet de pop-up camping tijdens de Ronde van Vlaanderen als een originele publiekstrekker die de stad en het wielertoerisme in de Vlaamse Ardennen op een positieve manier onder de aandacht brengen.

Reserveren
Wielerfans kunnen een plek boeken voor een tent, caravan of camper via de website, hier vind je ook meer informatie. Ondanks het tijdelijke karakter van de camping kunnen de gasten rekenen op de belangrijkste voorzieningen en gastvrijheid.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.