Reserveringssite Camping-and-co.com nu ook in Nederlands

VIDEO: Video (in het Frans) met Guillaume Patrizi, oprichter en CEO van Camping-and-co.com

De website Camping-and-co.com, volgens eigen zeggen de Franse expert voor campingvakanties in Europa, is nu ook in het Nederlands beschikbaar. Vakantiegangers hun keuze maken uit meer dan duizend drie-, vier- en vijfsterrencampings in Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje en hun favoriete accommodatie kiezen, of het nu om een eenvoudige staanplaats, een stacaravan of iets aparts als een boomhut of een tipi gaat. Voor elk budget en campingwens is er nu Camping-and-co.com.

Urenlang zoeken op het internet naar een leuke camping voor de vakantie zou nu verleden tijd moeten zijn. Dankzij de website van Camping-and-Co.com wordt het eenvoudiger om een mooie vakantieplek te zoeken, campings te vergelijken én een reservering te maken.

Internetgebruikers kunnen in realtime het aanbod bekijken en zien of er in de door hen gewenste periode nog plaats is op hun favoriete camping. Ook prijstechnisch zit de klant goed bij Camping-and-co.com. Het biedt zijn klanten namelijk een ‘beste prijs’-garantie: vindt de klant de camping ergens goedkoper, dan betaalt de campingsite het verschil terug.

Volgens het Franse bedrijf zijn er 4 redenen om voor Camping-and-co.com te kiezen:

  • De grootste keuze aan campings voor de beste prijs: internetgebruikers hebben bij Camping and co de keuze uit meer dan 1000 drie-, vier- en vijfsterrencampings in Europa. Het aanbod varieert van alleen een staanplaats tot cottages, stacaravans, chalets, bungalows, joerten en tipi’s.
  • Tijdswinst: klanten weten direct of er nog plek is op hun favoriete camping in de door hen gewenste periode.
  • Voor elk budget en wens: Camping and co biedt kwalitatief hoogstaande en comfortabele vakanties voor iedereen.
  • Klantenservice vóór, tijdens en ná de vakantie: klanten kunnen zeven dagen per week terecht bij de reserveringscentrale voor vragen of eventuele klachten over de camping. Camping- and-co.com neemt alle zorgen uit handen en neemt zelf contact met de camping op mocht er een probleem zijn.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.