Vakantie in Afghanistan?

We sturen er troepen naar toe, dus waarom geen toeristen, zal de Utrechtse reisorganisatie CultureRoad gedacht hebben. De organisatie heeft zijn reisprogramma voor 2016 namelijk uitgebreid met Afghanistan. En ook Kaliningrad (Rusland) is toegevoegd.

Het in 2015 opgerichte CultureRoad begon vorig jaar met het organiseren van reizen naar plekken ‘waar je moeder liever niet van heeft dat je er heen gaat’. Zo gaan zij (in groepsverband en individueel) naar Noord-Korea, Venezuela, Haïti en Cuba.

“Afghanistan was een bestemming die we al lang op onze radar hadden, nu hebben we eindelijk een betrouwbare partner gevonden voor een mooie en veilige route,” aldus mede-oprichter Rik Brinks. “Met Kaliningrad proberen we ons aanbod meer naar Europa te trekken. Het is een bijzondere plek: een stukje Rusland ten midden van de Europese Unie. Daarnaast stond het vroeger bekend als Koningbergen en hoorde het bij Duitsland. Een plek dus met een eeuwenoude geschiedenis.”

Voor Afghanistan is deze zomer ook een groepsreis gepland. Voor Kaliningrad zijn vanaf nu individuele reizen te boeken.

Kijk voor meer informatie: www.cultureroad.nl

FOTO: ArmyAmber

No Responses

  1. Redactie
  2. Anoniem

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.