Voetveren Nederland gebundeld in nieuw boekje

De vereniging Vrienden van de Voetveren heeft deze week in eigen beheer het boekje “Overzetveren in de Benelux” uitgegeven. Het is inmiddels de 8e editie van het boekje.

Kabelpontjes

Dit boekje geeft een overzicht van alle veerponten in de Benelux, zowel de grote autoveren of waddenveren, maar ook alle kleine veerpontjes, zoals zelfbedieningsveren, kabelpontjes, e.d. Met kaartjes per provincie, een losse overzichtskaart met alle veerponten, en van iedere veerpont de belangrijkste gegevens, zoals vaartijden, vaardagen en contactgegevens. De verkoopprijs van het boekje is € 10,-.

Bestellen

Het boekje Overzetveren is te bestellen door € 10 over te maken op rekening NL57 INGB 0005 2658 03 t.n.v. Vrienden van de Voetveren o.v.v. de code ‘VB’ en uw adres. De vereniging Vrienden van de Voetveren is een vereniging met ca. 2000 leden. Zij bestaat sinds 1982, en zet zich in voor behoud en uitbreiding van de veerponten in Nederland. Dit alles met alleen vrijwilligers, zonder overheidssubsidie. Het werk van de vereniging heeft er mede voor gezorgd, dat het aantal veerponten de laatste 30 jaar drie keer zo groot is geworden. Het lidmaatschap bedraagt een symbolische 5 euro. Meer informatie: www.voetveren.nl

FOTO: Pont – Creative Commons/TanteLoe

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.