1000 tips voor een dagje uit met kinderen in Nederland

kindstrandvakantie
Soms kun je als ouders best opzien tegen vakanties. Wat ga je nu weer verzinnen om iedereen te vermaken? Het nieuwe boek ‘1000 dingen doen met kinderen in Nederland‘ kan dat een stuk makkelijker maken. Lekker weg in eigen land is populair. Steeds meer mensen kiezen voor een dagje uit of een korte vakantie in Nederland. In 1000 dingen doen met kinderen in Nederland vind je de leukste en origineelste attracties van ons land. Zoals slapen in een berenhol, gamen in een wapenkluis of zwemmen tussen de haaien. Of je nou op zoek bent naar een kinderfeest of een dagje uit: deze gids brengt je op nieuwe ideeën. Het boek is ingedeeld per provincie en bevat top 10-lijstjes, met o.a. de leukste speelbossen en meest bijzondere bioscopen.

Voordat je het boek koopt kun je vast een paar pagina’s inkijken om te beoordelen of het wat voor je is.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.