België bundelt Outdoor-activiteiten online

Op pad in de Belgische bush.

Op pad in de Belgische bush.


Met een nieuwe website wil de Belgische Outdoorschool de drempel naar outdoor beleving verlagen. Op www.outdoorschool.be vind je voortaan méér dan 150 cursussen, workshops en micro avonturen voor volwassenen, gezinnen en bedrijven en dit rond 6 grote thema’s als trekking, bergen, survival, outdoor keuken, teambuilding én water. Zoek je een avondcursus kaartlezen in regio Gent, een workshop koken met insecten in regio Antwerpen of een namiddag vuurtechnieken nabij Leuven, een survival verjaardagsfeestje of bivaknacht in je tuin, een gezinssurvival in de Ardennen of een teambuilding met je collega’s? Dan is dit een geschikt startpunt voor je micro avonturen.

Praktijk

Het team van de Outdoorschool bestaat uit ervaren begeleiders “die ervan overtuigd zijn dat elke vorm van contact met de natuur op elke leeftijd essentieel is als basis voor een evenwichtig leven”. Zo gaat ook overleven bij hen, over-het-leven: de natuur zien als bondgenoot, je op je gemak voelen in het bos. Bij Outdoor- school krijg je vooral tips om ‘je ding’ te kunnen doen: je kan er opleidingen volgen maar ook alles in de praktijk beleven.

Natuurlijk

“Outdoorschool brengt jong en oud in contact met de beste levenscoach ter wereld: natuurbeleving. We vergeten maar al te vaak dat elke mens uit de wilde natuur is geëvolueerd, meer nog dat we deel uitmaken van het biologisch geheel: de aarde!”, zegt Geert Van Speybroek, oprichter van de Outdoorschool.

Reeds enige jaren biedt Outdoorschool trekking-, bergwandel- en survivalcursussen aan in België, Frankrijk maar ook Noorwegen. Het label Outdoorschool staat steeds garant voor kwaliteit en een unieke belevenis. Nu richten ze zich op een veel breder publiek met tal van nieuwe avondcursussen en korte workshops in heel Vlaanderen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.