Center Parcs Port Zélande vernieuwd

Port Zelande - Familie Eiden uit Duitsland opent voor het eerst de deur van een splinternieuwe cottage van Center Parcs.

Port Zelande – Familie Eiden uit Duitsland opent voor het eerst de deur van een splinternieuwe cottage van Center Parcs.


Port Zélande ontvangt vandaag de eerste families in compleet vernieuwde vakantiehuisjes. Er heeft een frisse wind gewaaid door het vakantiepark. In totaal zijn er 150 cottages vernieuwd, variërend van Comfort, Premium tot VIP. De cottages zijn voorzien van een compleet nieuw interieur, badkamer en keuken. Center Parcs wil met de vernieuwing inspelen op de wensen van de gasten. De overige cottages en centrale parkfaciliteiten staan eveneens op de agenda om een upgrade te krijgen. Wanneer deze oplevering gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Eind maart 2015 heeft Center Parcs cottages in Port Zélande aan particulieren aangeboden. Tot op heden zijn er ruim 100 cottages verkocht. De opbrengst van de verkoop werd onder meer gebruikt voor de renovatie van de cottages. De exploitatie blijft in handen van Center Parcs. Port Zélande, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, is het eerste vakantiepark in Nederland waarvan de huizen door het concern verkocht worden aan particulieren.

Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Center Parcs bezit 21 Europese parken en jaarlijks overnachten ruim 1,5 miljoen gasten in een van de Nederlandse vakantieparken. Het totale aantal accommodaties bestaat uit ruim 14.000 accommodaties in Europa. In 2014/2015 realiseerde Center Parcs Europe een omzet van 586,2 miljoen euro.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.