Corendon opent eigen hotel op Ibiza

Het Marble Stella Maris hotel, het nieuwste Corendon hotel, opent eind juni 2016 de deuren op Ibiza. Een exclusief 4-sterren All Inclusive resort met volgens het bedrijf een vernieuwend concept. Ibiza is al jaren een populaire vakantiebestemming voor de Nederlandse reiziger. Corendon wil het hippe vakantie eiland nu voor een breed publiek aantrekkelijk maken met het Personal All Inclusive concept. Met dit concept ben je voor een scherpe prijs verzekerd van uitstekende basisvoorzieningen. Wil je toch wat extra’s zoals een premium wijn, high speed wifi of een à la carte diner dan betaal je hiervoor een toeslag. Het hotel is vanaf 22 juni open voor gasten. Boeken kan nu al. Een week Marble Stella Maris boek je vanaf 599,- euro per persoon.

Grote vraag

Corendon’s Atilay Uslu: “We zijn er trots op dat we een prachtig All Inclusive resort aan ons portfolio kunnen toevoegen. Op Ibiza nog wel; een van de meest gewilde vakantiebestemmingen op dit moment. Jarenlang zijn we bestookt door klanten met de vraag wanneer Corendon vakanties naar Ibiza zou gaan aanbieden. Uiteraard luisteren we naar onze klanten. Het probleem was dat we geen geschikte accommodaties konden vinden. Daarom hebben we nu ons eigen hotel gekocht. Dat kunnen we helemaal naar onze eigen wensen inrichten.”

Stella Maris is gebouwd in 1970 en was een van de eerste resorthotels op Ibiza. Het bestaat uit een aantal verschillende gebouwen in een prachtige tuin van ruim 60.000 m2. Gedurende deze winter worden kamers, badkamers en hoofdgebouwen volledig gerenoveerd. Het hotel beschikt straks over 295 moderne kamers in Ibiza stijl. Marble Stella Maris heeft 2 zwembaden en een apart kinderbad. Er zijn verschillende à la carte restaurants en bars en voor de kinderen zijn er verscheidene activiteiten zoals een speeltuin en een fun&game room. In juli en augustus worden er speciale kinderkooklessen georganiseerd.

Ligging

Marble Stella Maris ligt aan de westkust van het eiland, direct ten noorden van San Antonio op ca. 500 meter van de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. Het hippe strand van Cala Salada ligt op 10 minuten rijden. Het vliegveld van Ibiza en het centrum van Ibiza-stad liggen beide op ca. 20 km van Marble Stella Maris Ibiza. Een lokale bushalte bevindt zich tegenover het hotel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.