Corendon vliegt nu ook op Sicilië

Op Sicilië is cultuur en zonvakantie te combineren.

Op Sicilië is cultuur en zonvakantie te combineren.


Na de recente introductie van twee nieuwe bestemmingen (Costa Brava en Cyprus) kondigt reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij Corendon aan met ingang van 9 mei 2016 te gaan vliegen op het Italiaanse eiland Sicilië.

Deze Italiaanse parel is het perfecte vakantie-eiland voor een strandvakantie, gecombineerd met heel veel cultuur. Dankzij het heerlijk mediterrane klimaat en de zuidelijke ligging kennen niet alleen de typische zomermaanden, maar ook de maanden mei en oktober zeer aangename temperaturen. Sicilië is een schitterend groen en bergachtig eiland met zeer veel bezienswaardigheden waaronder de historische steden Catania, Palermo en Siracusa. Ook de Griekse tempelvallei Agrigento en de vulkaan de Etna zijn ‘must sees’ tijdens een bezoek aan dit karakteristiek stukje Italië.

Corendon vliegt eenmaal per week, vanaf 9 mei tot 24 oktober, op maandag naar de luchthaven van Catania. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 737-800 met 189 stoelen aan boord. Meer informatie over een Corendon vakantie op Sicilië via: www.corendon.nl/italie/sicilie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.