Eet jezelf een weg door Praag

Tsjechische "chlebíček" op een moderne gezondere manier:)© Eating Prague Tours

Tsjechische “chlebíček” op een moderne gezondere manier:)© Eating Prague Tours


Tipje van ons als je naar Tsjechië gaat: Ga met locals de Tsjechische culinaire specialiteiten proeven op minder bekende maar fantastische hotspots in Praag met www.eatingpraguetours.com. De foodtour van vier uur neemt je mee door het centrum van Praag langs de minder bekende restaurantjes en cafés. Locals zijn dol op deze plekken en voor veel toeristen zijn deze nog onbekend. Proef en geniet van de heerlijke smaak van allerlei traditionele hapjes en drankjes. Daarnaast leer je over de Tsjechische traditie en cultuur leren die met de gerechten verbonden zijn. De gids en de eigenaren van de restaurants hebben een passie voor hun taartjes, hapjes, broodjes, cocktails die ze elke dag met liefde maken. Je zult ook zien hoe de culinaire scène is veranderd na de val van het communisme en wat de nieuwe foodtrends zijn in Tsjechië.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.