Goedkoper naar Parijs toe

De Eiffeltoren in Parijs. Foto: CCO/Skeeze

De Eiffeltoren in Parijs. Foto: CCO/Skeeze


Kijk, dit zijn nou tips waar wij van houden! De site Reishonger heeft een uitgebreid overzicht gemaakt van manieren waarop je goedkoper kunt verblijven in Parijs. Daar zitten suggesties bij voor het vervoer, het verblijf en de attracties: “Het wereldberoemde Louvre heeft het hele jaar door een lange wachtrij voor de deur, maar Parijs heeft 176 andere musea om uit te kiezen. EU-burgers in de leeftijd van18-25 jaar krijgen gratis toegang tot nationale musea op elke dag van de week. En voor een aantal (veelal grotere) musea is de eerste zondag van de maand gratis entree.” Hier lees je het hele verhaal.

Uit 24 uur aan reisnieuws verzamelden we verder nog de volgende dingen voor je.

Roadtrippen met een Volkswagenbusje | Traveljunks

VAN GOGH – Het Van Gogh Museum opende dinsdag een tijdelijke dependance op de Amsterdamse Wallen. Een pand waarin eerst enkele peeskamertjes zaten, is ingericht met 3D-stijlkamers.
VOC SCHIP AMSTERDAM – De replica van het VOC-schip Amsterdam kreeg 25 jaar geleden een vaste aanlegplek aan de steiger van Het Scheepvaartmuseum en ging toen open voor het grote publiek. De Amsterdam ontwikkelde zich tot een ‘publiekslieveling’, meldt het museum.
MAXIMA EN OUTSIDER ART – Woensdag 16 maart opent koningin Máxima het Outsider Art Museum in de Hermitage Amsterdam, met honderd toonaangevende werken van Outsider-kunstenaars uit binnen- en buitenland.
ZADAR – Zadar, de Kroatische regio waarover de beroemde Alfred Hitchcock ooit heeft opgemerkt dat daar de mooiste zonsondergangen ter wereld te zien zijn, is uitgeroepen tot Beste Europese Bestemming van 2016.
ROLSTOEL IN GONDELS – Met de kanaaltjes, smalle straatjes, bruggetjes, paleizen en kerken is Venetië een schitterende stad. Maar ook één van de minst toegankelijke voor mensen in een rolstoel. Twee gondeliers willen daar verandering in brengen. Dat schrijft Lonely Planet.
KLEINE CAMPINGS – Kampeerders die van kleinschalige campings houden, kunnen vanaf nu gemakkelijk online naar een camping zoeken op de nieuwe website www.KLEINenFIJNcampings.nl. Campingspecialist ACSI voegt met de site een nieuwe campingzoekmachine toe aan het huidige online aanbod van Eurocampings.eu en CampingCard.com.

Leven ontwaakt uit de dood van Death Valley

 

En dan nog dit:

Toeristen mogen niet meer bij wrak neergestort vliegtuig in IJsland

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.