Google toont nu ook goedkoopste reistijd


Google kan alles, die gedachte dringt zich weer op als je de nieuwste toevoeging van de zoekmachine ziet. Je kunt nu vrij simpel via de zoekmachine achterhalen waar je het goedkoopst naar toe kunt en vooral in welke periode je dat het best kunt doen. De video legt precies uit hoe dat gaat. Om Google Destinations te gebruiken, geef je in de zoekbalk je bestemming in, gevolgd door de term ‘vacation’ of ‘destination’. Wil je gebruik maken van alle informatie van deze dienst, dan moet je je zoektaal in het Engels zetten én aangeven dat je gebruik wilt maken van google.com in plaats van google.nl. Je verandert dit in de instellingen, bij Accounts & Privacy.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.