Hoe maak je de beste video’s op vakantie?

Tijdens je vakantie wil je de leukste filmpjes kunnen maken om te delen.

Tijdens je vakantie wil je de leukste filmpjes kunnen maken om te delen.


Met je smartphone is het belachelijk makkelijk om je hele vakantie vast te leggen. Maar niemand zit echt te wachten op schokkerige en onscherpe beelden. Als je je vakantie dan deelt, wil je ook wel dat het er een beetje goed uitziet. Leer nog betere vakantiefilmpjes te maken en te delen via social media met ‘De beste videotips van Lonely Planet‘. Meer dan 50 tips van insiders uit de filmindustrie en social-mediaexperts zijn in dit boek bijeengebracht.

Leuker, gekker, beter
Of je nou je smartphone gebruikt of de nieuwste GoPro-camera, Lonely Planet geeft tips om je filmpjes nog leuker, beter, gekker of spannender te maken. En hoe je het best daarna je filmpjes kan bewerken en kan delen via Facebook, YouTube, Vimeo et cetera.
Video’s maken en delen is enorm populair en de populariteit groeit door. Niet alleen het aantal vloggers neemt toe, ook steeds meer bedrijven maken gebruik van video’s. Trendwatchers verwachten dat de komende jaren ongeveer 70 procent van het internetgebruik video zal zijn. En daar wil jij natuurlijk aan bijdragen.

Je kunt alvast wat tips bekijken in dit voorproefje van het boek.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.