Keukenhof is weer open!

De bloemen van Keukenhof staan weer in bloei. Foto: Lauren Lindhout.

De bloemen van Keukenhof staan weer in bloei. Foto: Lauren Lindhout.

De lente is officieel begonnen, bloemen gaan weer bloeien en daarmee is Keukenhof weer open. De 67ste editie van Keukenhof is officieel geopend in aanwezigheid van het Meisje met de Parel. In 2016 is het thema “De Gouden Eeuw”; de periode waarin de wereld ontdekt werd en de handel floreerde. Vanaf donderdag 24 maart tot en met maandag 16 mei is het lentepark geopend. Keukenhof staat nu al volop in bloei.

Gouden Eeuw
Er is dit seizoen veel dat de Gouden Eeuw en Keukenhof verbindt. Hoogtepunt in het themajaar is een bloembollenmozaïek van ruim 250m2 en gemaakt van honderdduizend tulpen, muscari en krokussen. De bloemenshows laten prachtige combinaties zien tussen tienduizenden bloemen en de 17e eeuwse schilderijen. Nieuw in 2016 zijn een Gouden Eeuw inspiratietuin en een Delfts blauwe tuin.

Bezoekers
Dit jaar verwacht Keukenhof 800.000 bezoekers uit 100 landen. Van donderdag 24 maart t/m maandag 16 mei 2016 is het park voor het publiek toegankelijk.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.