Parkeren bij Schiphol kan veel goedkoper

Parkeren. Foto: CCO

Parkeren. Foto: CCO


De meeste mensen zijn een boel geld kwijt als ze hun auto op de officiële parkeerplaatsen neerzetten bij Schiphol. Maar volgens de Consumentenbond kan dat veel goedkoper. Ben je bereid om iets meer moeite te doen, dan hoeft het parkeren van je auto bij Schiphol je maar 4,40 euro te kosten. ‘Je kunt gratis je auto parkeren in Hoofddorp en dat een retourtje openbaar vervoer nemen. Dat is ruim 96 procent goedkoper’, vertelt Joyce Donat van de Consumentenbond. Maar een Park & Ride nemen in Eindhoven (4 euro) en Rotterdam (2,42 euro) kan net zo goed, zo meldt RTL.

In 24 uur reisnieuws vonden we verder nog:

Waarom je Los Angeles best heel hoog op je bucket list zet

OPENLUCHTMUSEUM – Het openluchtmuseum in Genneper Parken keert terug in de tijd. Voortaan heet het Eindhovens museum weer gewoon ‘preHistorisch Dorp’.
SCHIPHOL DAALT – Schiphol is opnieuw gezakt op de ranglijst van ’s werelds beste luchthavens. Eindigde de luchthaven vorig jaar nog op een negende plaats, dit jaar moet Schiphol zich tevreden stellen met een dertiende plek bij de 2016 World Airport Awards. ’s Werelds beste luchthaven was opnieuw Singapore Changi Airport.
INSTAGRAM DOMPERS – Wil jij de perfecte Instagramfoto maken van toeristische trekpleisters? Dat kan nog wel eens flink tegen vallen. Op plaats van bestemming lijken de gebouwen totaal niet op wat jij in gedachten had. Metro Lifestyle zette voor jou de grootste dompers op een rij.
JAREN ZESTIG- Het Tropenmuseum in Amsterdam heeft de meest succesvolle tentoonstelling ooit achter de rug. Een expositie over de jaren zestig trok in vijf maanden tijd ruim 125.000 bezoekers.
OEROL VERHUIST – De Oerolorganisatie op Terschelling moet definitief op zoek naar een alternatief voor het festivalterrein de Westerkeyn. Projectontwikkelaar Jan Bernard Wolters wil op zeer korte termijn het perceel bebouwen.

Vakantieboulevard van start – TravelPro

En dan nog dit:

Een video over werken en leven in Australië

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.