Sluit het wintersportseizoen in stijl af in Oostenrijk

In je Lederhose de piste af, het kan in Oostenrijk. Foto: Zillertal Arena.

In je Lederhose de piste af, het kan in Oostenrijk. Foto: Zillertal Arena.

Er ligt nog sneeuw in de skigebieden en het is nu een hele goedkope tijd om op wintersport te gaan. Dus als het nog kriebelt kun je nog gaan. Wil je het seizoen bijzonder afsluiten? Dan moet je in Oostenrijk zijn. De Lederhose staat centraal tijdens de laatste dagen skieen in de Oostenrijkse bergen. En dat is niet voor niks. De traditionele klederdracht speelt nog altijd een belangrijke rol in het alledaagse Oostenrijkse leven. Zo ook in de Zillertal Arena, waar het skiseizoen in geheel stijl wordt afgesloten met de ‘Lederhosen Wedel Finale’: kleurrijke Dirndls, Lederhosen én gratis dagkaarten voor het hele gebied.

Lente
De lente is voor velen het seizoen om op wintersport te gaan. Skiërs en boarders gaan voor de laatste keer de pistes op om te genieten van de fijne sneeuw en het lekkere voorjaarszonnetje. Als afsluiter van het seizoen heeft de Zillertal Arena verschillende leuke activiteiten gepland. De meest populaire happening is de ‘Lederhosen Wedel Finale’. In het laatste skiweekend (09./10.04.2016) staat de Zillertal Arena geheel in het teken van de Dirndl en Lederhose en gaan wintersporters massaal in klederdracht de pistes op. Dat betekent niet alleen veel gezelligheid, bontgekleurde liften en vrolijke gezichten maar ook gratis dagkaarten voor het gehele gebied.

Naast ‘sun & fun’, kun je op 9 en 10 april in de Zillertal Arena ook genieten van muziek en live optredens. Zo wordt het seizoen in stijl afgesloten en kunnen de wintersportplannen voor ‘winter 2017’ langzaamaan gesmeed worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.