Staying Alive nieuw ‘reisprogramma’ BNN

Logo van Staying Alive.

Logo van Staying Alive.


Er moet natuurlijk ooit eens een alternatief komen voor Expeditie Robinson. Het is dan ook een goede zet dat BNN vanaf 8 april 2016 begint met het programma Staying Alive. De presentatoren beleven een waargebeurd survival-avontuur nogmaals.

Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Filemon Wesselink, Tim Hofman en Linda Hakeboom (RamBam) worden samen met een cameraman ergens gedropt. Hun verhalen worden versterkt met historisch beeldmateriaal van het oorspronkelijke verhaal. Zo ondergaat Jan het verhaal van Juliane Koepkce. Zij overleefde op haar 17e als enige een vliegtuigcrash en zwierf dagenlang in het Peruaanse regenwoud. Tim vertrekt naar de Australische Outback en Geraldine vertrekt naar Alaska. Hiermee treedt ze in de voetsporen van een stel dat goud ging zoeken in de wildernis, maar die overvallen werd door de winter. Staying Alive is vanaf 8 april te zien bij BNN op NPO 3.

Hier onder vast een impressie van het programma:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.