Wellness hotel in…Bangkok

Heus er zijn mensen die telkens hun vakantie plannen rond het thema ‘Wellness’. Voor die liefhebbers is er nu een gloednieuw lifestyle en wellness hotel, het Well Hotel in Bangkok.

Het design van het Well Hotel Bangkok heeft een klassieke twist; een combinatie van oud en nieuw met een vleugje art deco. De architect liet zich inspireren door de postmoderne architectuur die vaker voorkomt in de oude huizen en gebouwen in de wijk Sukhumvit in Bangkok, waar het hotel is gevestigd. Het hotel ligt heel centraal en op loopafstand van de BTS Asok skytrain, een metrostation, en de shoppingmall Terminal 21. Het hotel is tevens omgeven door vele internationale restaurants, cafés, bars en uitgaansgelegenheden.

Eigen hometrainer

Het hotel heeft in totaal 235 kamers en suites waarvan 143 Superior rooms, 7 Superior hoekkamers, 6 Executive kamers en 4 Executive suites. Alle kamers en suites zijn uitgerust met een mini-bar, persoonlijke elektronische kluis en 46-inch smart TV. Elke kamer beschikt tevens over gratis wifi en een LAN kabel. Alle Executive kamers en suites zijn daarnaast uitgerust met een eigen hometrainer en elektronische weegschaal – speciaal voor de reizigers met een gezonde leefstijl. Een magnetron en een printer zijn aanwezig in de Executive Suite.

Thais eten

De hele dag eten en genieten van de Thaise en Aziatische keuken kan in het Eat-Well Café met opties voor een gezond menu. Liever een Westers hapje met een goede cocktail? Dat kan in de Twist Bar & Bistro. Liever op eigen kamer eten, het hotel biedt 24 uur per dag roomservice aan. Andere faciliteiten zijn de bar in het zwembad, verschillende vergaderzalen, cadeau winkel, Well Spa, fitness ruimte en een buitenzwembad gevuld met zout water. iMac computers zijn beschikbaar voor de gasten in het Business Center.

Voor meer informatie: www.wellhotelbangkok.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.