Adam & Eva promoten Amsterdams foodfestival

Adam & Eva promoten nieuw festival in Amsterdam. Foto: Barbara Kieboom

Adam & Eva promoten nieuw festival in Amsterdam. Foto: Barbara Kieboom


Er was wel wat moed voor nodig om in de ijzige kou halfnaakt als Adam & Eva reclame te maken voor een nieuw foodfestival in Amsterdam. Als je plannen maakt dan denk je toch niet dat het eind april zo koud zal zijn. Des te meer aandacht trok de actie van het duo dan ook toen tijdens de afgelopen dagen aan omstanders ‘fobieën fruits’ werden uitgedeeld om het publiek op te warmen (!) voor dit nieuwe streetfood festival.

Het gaat om Yummya. Dit is het eerste foodfestival in Nederland waar een thema aan eten en drinken wordt gekoppeld. Het gratis evenement vindt plaats in het lange weekend van 5 – 8 mei op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. In de eerste editie van Yummya staat de verleiding van eten centraal en komt het verhaal van Adam & Eva tot leven. Enzo Kleijn, initiatiefnemer van Yummya, wil mensen verrassen.

“Onze doelgroep wil niet alleen het beste streetfood van ons land, maar een beleving waarbij ze ook ruiken, zien en voelen”, aldus Enzo.

Kijk voor meer informatie over het nieuwe foodfestival op yummya.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.