Bezoek de leukste Game of Thrones filmlocaties

Het is bijna zo ver: het 6de seizoen van Game of Thrones gaat van start! Veel fans wachten er al een jaar met smart op. De avonturen in Westeros zijn gefilmd op prachtige locaties, die een bezoekje waard zijn. Niet alleen voor de echte fans, ook mensen die niet bekend zijn met de serie zijn ze de moeite waard. GoEuro heeft alle locaties voor je op een rijtje gezet.

Filmlocaties
Bezoek eens de Ballymoney Dark Hedges in Noord-Ierland, de opnamelocatie van de iconische Kingsroad. Een andere locatie die zeker de moeite waard is om te bezoeken is de stad Dubrovnik in Kroatie. Deze stad diende van seizoen 2 tot en met 5 als opnamelocatie van King’s Landing. Heb je meer interesse om de locaties van de Dothraki te bezoeken dan kun je een bezoek brengen aan Almeria in Andalusië. Dit is waarschijnlijk de opnamelocatie voor de hoofdstad van de Dothraki in het 6de seizoen.

Bekijk hieronder het filmpje gemaakt door GoEuro waarin enkele locaties uitgelicht worden:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.