Bier-plezier uit Utrecht in Portland (USA)


Een goede reisvideo maken is nog een kunst. Het online programma Next Stop kan er wel wat van. In deze reportage ziet je veel van het Amerikaanse Portland, dat volgens deze site de bijnaam ‘Beervana” heeft vanwege de speciale bieren die er te koop zijn. Het zou ook de plaats zijn met de meeste lokale bierbrouwerijen wereldwijd. Er zijn 86 brouwerijen in de stad. In de video komen ook brouwers uit Utrecht aan het woord (er zijn 11 Nederlandse brouwerijen bij het jaarlijkse bierfestival in Portland). Maar er zijn in de omgeving ook wijngaarden te vinden. Je kunt meerijden in een een Segway-rondleiding in de stad. Een steeds populairdere manier om steden te verkennen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.