Campina-boeren openen staldeuren tijdens Open Boerderijdagen

Beleef het boerenleven tijdens de Campina Open Boerderijdagen.

Beleef het boerenleven tijdens de Campina Open Boerderijdagen.

Heb je altijd al eens op een boerenbedrijf willen kijken? Dat kan tijdens de Campina Open Boerderijdagen. Voor het elfde jaar op rij organiseert Campina de Open Boerderijdagen. 64 melkveehouders in heel Nederland stellen tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 6 mei en op Tweede Pinksterdag, maandag 16 mei, hun boerderij open voor het publiek. Een leuk uitje voor het gezin, waarbij je een kijkje kan nemen achter de schermen van de boerderij. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De deelnemende boerderijen zijn op één van de dagen open tussen 10.00 en 16.00 uur, toegang is gratis.

Open Boerderijdagen leerzaam en leuk
Tijdens deze elfde editie van de Campina Open Boerderijdagen krijgen bezoekers de mogelijkheid om het boerenleven te ‘proeven’ en laten de boeren zien waar melk vandaan komt. De deelnemende boerderijen organiseren tal van activiteiten. Zo kunnen bezoekers zich onder meer uitleven op een familie boerenstormbaan, krijgen zij een rondleiding op de boerderij en meten kinderen hun krachten bij het melkbus-heffen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.