Duurzaam reizen met FeelingResponsible.org

Verre reizen, maar wel op een verantwoorde manier, daar gaat het bij Kuoni om.

Verre reizen, maar wel op een verantwoorde manier, daar gaat het bij Kuoni om.


Kuoni Specialists (Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO) heeft een website gelanceerd waar alle inspanning op het gebied van duurzaamheid wordt gebundeld, onder de naam Feeling Responsible (www.feelingresponsible.org).

Via dit platform kunnen reizigers zien welke lokale projecten (financieel) worden ondersteund en wat Kuoni onderneemt om de CO2-uitstoot van de reizen te compenseren. Daarnaast staat het blog-gedeelte van deze website vol met artikelen, de laatste ontwikkelingen en tips, bijvoorbeeld over wat een reiziger zelf kan doen om de reis groener te laten verlopen. Verder vinden bezoekers hier de behaalde prijzen en certificaten terug. De site zal beschikbaar zijn in het Nederlands, en binnenkort ook in het Engels.

Een inspirerende nieuwe website, met al onze duurzame activiteiten en resultaten op een plek. We hopen vooral dat onze reizigers en reisbegeleiders gaan participeren, niet alleen door onze projecten te steunen maar bijvoorbeeld ook door mee te denken, ons te wijzen op zaken die beter kunnen of ons te voorzien van tips. Het moet een interactief geheel worden!” – Ellen Bulthuis, duurzaamheids-coördinator bij Kuoni Specialists

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.