Skieën op verse sneeuw, het kan in Ischgl

Als je maar geen genoeg kan krijgen van de sneeuw, dan kun je nu nog naar Ischgl. Foto: TVB Paznaun-Ischgl.

Als je maar geen genoeg kan krijgen van de sneeuw, dan kun je nu nog naar Ischgl. Foto: TVB Paznaun-Ischgl.

Nee, dit is geen oud persbericht wat we gerecycled hebben. In Ischgl is echt net een verse lading gevallen en daar zijn ze maar wat blij mee. De wintersportbestemming is namelijk tot 1 mei in bedrijf. Dus heb je een geweldige wintersportvakantie gehad en wil je dat wel nog een keer dit seizoen? Of ben je niet geweest, maar wilde je eigenlijk nog wel op wintersport? Dan is dit je kans. Er is namelijk net 30 cm nieuwe sneeuw gevallen.

Langere dagen
Degenen die nog geen genoeg hebben van de sneeuw, zijn in Ischgl aan het goede adres. Terwijl elders de liften allang zijn gesloten, sluiten veel wintersportliefhebbers traditiegetrouw hun sneeuwseizoen af met een verblijf in Ischgl. Met de verse sneeuw en de langere dagen is het optimaal genieten. De hoge ligging van het skigebied en de goede condities bezorgen skiërs en snowboarden tot 1 mei veel wintersportplezier op de pistes.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.