Op fietsvakantie in Drenthe

ANWB is begonnen met nieuwe fietsvakanties in Nederland en Drenthe is als eerst aan de beurt.

ANWB is begonnen met nieuwe fietsvakanties in Nederland en Drenthe is als eerst aan de beurt.

Voor een actieve fietsvakantie hoef je niet helemaal naar het buitenland, dat kan gewoon in Nederland. Fietsen over duizenden kilometers aan fietspaden, de mooiste plekjes onderweg, schilderachtige dorpjes en de leuke dagjes uit. Het kan in Drenthe, een ideale bestemming om te genieten van een fietsvakantie. ANWB Reizen is gestart met een reeks fietsarrangementen om de provincies in Nederland op de fiets te verkennen. Het eerste arrangement is van start gegaan in Drenthe.

Fietsvakantie
Met de start van de meivakantie is ook meteen de eerste fietsvakantie geboekt. De heer Hoitink en mevrouw Wilting uit Gelderland vonden het een verleidelijk aanbod. Vier dagen genieten van Drenthe met verblijf in Hotel Bieze in Borger en Hotel de Jonge in Assen, waarbij de bagage wordt nagebracht. Onderweg fietsen ze door het landschap van onder andere het Nationaal Park de Drentsche Aa en lopen ze door de toppen van de bomen op het Boomkroonpad. Onderweg pakken ze een aantal culturele uitstapjes mee zoals het Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het Drents Museum en het Nationaal Gevangenismuseum. En ze genieten van de Drentse gastvrijheid, zo staat bijvoorbeeld bij Brasserie de Berken wat lekkers voor hun klaar. ANWB Reizen is voor deze reis de samenwerking aangegaan met Marketing Drenthe en Fun in Drenthe.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.