Op yoga retreat met een retro Volkswagen busje op Ibiza

Kamperen met een Volkswagenbusje en ook nog yoga doen, de ultieme relax vakantie.

Kamperen met een Volkswagenbusje en ook nog yoga doen, de ultieme relax vakantie.

Wil je rust en vrijheid met elkaar combineren deze vakantie? Dan kun je naar Ibiza voor een yoga retreat. Je verblijft dan in een retro Volkswagen busje, dus je hebt ook nog eens de vrijheid van kamperen. Ibiza wordt gezien als een de beste plaats in Europa om helemaal tot rust te komen met een yoga retreat. WeDubYou haakt in op deze trend en is een samenwerking aangegaan met YogaFit Ibiza en Lindsay Jay Fitness. Beleef de ultieme vrijheid van vakantievieren in een hip jaren 70 busje van WeDubYou en kom als herboren thuis.

Yoga je fit met WeDubYou
Kamperen met de retro-chique Volkswagen busjes van WeDubYou is hot and happening. Er waren al verschillende packages beschikbaar om je vakantie op Ibiza nog aangenamer te maken, zoals het beach pakket. WeDubYou heeft nu een nieuw pakket toegevoegd: yoga retreat. Zeven dagen volg je tijdens zonsopkomst en zonsondergang yoga sessies op de mooiste stranden van Ibiza, aangeboden door Lindsay Jay en haar team. Aan jou de keus: ga je voor zumba, power yoga, meditatie, body balance, Vinyasa yoga of toch liever yin yoga? Krijg hier alvast een sfeerimpressie.

Idyllisch Ibiza
De rest van de dag ben je vrij om met de camper van WeDubYou het eiland te verkennen. Er zijn meer dan zeventig stranden op Ibiza, met Cala Vadella, Cala comte en Es Cavallet als highlights. Een bezoek aan het mysterieuze rotseiland Es Vedra mag zeker niet ontbreken. Naast de natuurlijke schoonheid vind je er ook Ibiza-stad, een prachtig middeleeuwse stad.

Je huurt een week een camper vanaf €800,-, inclusief pick-up van en drop-off op het vliegveld.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.