Sanoma komt met nieuw evenement voor vrouwen

Sanoma komt met een evenement speciaal voor vrouwen.

Sanoma komt met een evenement speciaal voor vrouwen.

Als je nog op zoek bent naar een evenement om de zomervakantie mee te beginnen, dan is dit een idee. Het nieuwe evenement Share a Perfect Day gaat komende zomer, van donderdag 30 juni t/m zatetdag 2 juli in Hilvarenbeek vrouwen verrassen in vier thema-werelden. In The City, the Beach, the Country en the Park vinden bezoeksters het nieuwste op het gebied van onder meer gezond en lekker eten, health, beauty en shopping. Ook zijn er workshops op het gebied van wonen, fotografie en carrière en optredens van onder andere Kensington, Douwe Bob en The Common Linnets.

Om al in de sfeer te komen, heeft singer songwriter Jaap Reesema speciaal voor het evenement het nummer ‘Share a Perfect Day’ geschreven. Tijdens alle drie de dagen treedt hij op en zingt hij ook dit exclusieve nummer.

Programma
Share a Perfect Day is opgedeeld in de vier werelden; the City, the Beach, the Country en the Park. Elke wereld staat bol van food, music, beauty, health, entertainment, lifestyletrends en shopping. Maar er zijn ook talrijke activiteiten, workshops en optredens van vele bekende artiesten als Kensington, Douwe Bob, The Common Linnets. Ook internationale artiesten als Matt Simons en Jonas Blue betreden verspreid over de drie dagen het podium. Het is een gelegenheid om vriendschappen met elkaar te vieren en nieuwe ervaringen op te doen.

Data, locatie en kaarten
Van donderdag 30 juni tot en met zaterdag 2 juli 2016 vindt het driedaagse evenement plaats in Hilvarenbeek, vlakbij Tilburg. Om naar de locatie te komen worden touringcars ingezet die vertrekken vanaf diverse plekken in heel Nederland. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer willen komen zijn er bussen die tussen Centraal Station Tilburg en het evenement pendelen. De sportievelingen die met de fiets komen maken kans op prijzen.
De reguliere ticketprijs voor één van de drie dagen is € 22,50 inclusief reserveringskosten. Kaarten zijn online verkrijgbaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.