Soilera nieuw tentenmerk van eigen bodem

Het model Tavorite van Soilera kost bijna 1100 euro.

Het model Tavorite van Soilera kost bijna 1100 euro.


De kampeerspecialisten Kampeerwereld Hendriks, Bax Totaal Recreatie, OutdoorXL en Pauw Recreatie brengen dit jaar een nieuw merk op de tenten markt: Soilera. In samenwerking met Joost Karsten, befaamd tentenmaker in Nederland, is een volledig nieuwe tentenlijn opgezet die volgens de producenten ‘staat voor kwaliteit’.

Exclusief

Vanuit de expertise van deze kampeerwinkels en met de jarenlange ervaring van Karsten is er een eigen productie opgezet in China. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij winkels die hoog segment tenten merken aanbieden, en zo mogelijk ook een eigen tentatelier hebben.

Bij het ontwerpen van de tenten is rekening gehouden met de wensen van de kampeerder. Er is dan ook veel aandacht besteed aan privacy, nachtrust en het gezinsleven. Vrijwel ieder model is leverbaar in polyester of technisch katoen. In de afwerking is gebruik gemaakt van stevige ritsen en is er extra aandacht gegaan naar de afwerking van stiknaden.

Snel inspelen

“Soilera is momenteel nog een klein merk, maar door de jaren heen zal het merk zich ontwikkelen. Door de kleinschaligheid kan Soilera snel inspelen op de wensen en verwachtingen van consumenten.” Aldus Jean Paul Hendriks, directeur van Kampeerwereld Hendriks.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.