Stoer sturen met een Canyon Bike

Canyon Bike voor gebruik in de stad.

Canyon Bike voor gebruik in de stad.


Bij sommige producten zit de charme ‘m in de eenvoud (denk iPhone). En dat etiket kan ook op de Canyon Bike geplakt worden. Deze Duitse fietsen hebben een exclusieve uitstraling. Ze worden in Koblenz gemaakt, maar wereldwijd geleverd. Er zijn twee modellen: De Commuter en de Urban.

Vooral het minimalistische frame van Canyon’s interpretatie van de ultieme pendel- fiets trekt de aandacht: de lasnaden zijn netjes weggewerkt en de volledige bekabeling loopt door het frame van de fiets. Zo blijf je nergens aan haken in een overvolle fietsstalling. Dankzij de IXOW dief- stalpreventie blijven je wielen en zadelpen evenwel altijd waar ze horen: op je fiets. De innovatieve as en zadel-penklemconstructie kunnen enkel gekraakt worden door experten, waardoor dieven op afstand blijven.

De Commuter 8.0 is uitgerust met een Gates riemaandrijving en een Shimano Alfine 11-naaf- versnelling, twee specificaties die weinig onderhoud vereisen. Geen ketting. Geen olie. Geen verspringende versnellingen. De Commuter is beschikbaar vanaf € 749. Afhankelijk van de afmontage en afwerking kan dit oplopen tot € 2.199. Hij is er in verschillende kleuren: espresso, grijs, wit, pistache of blauw. De Urban is beschikbaar vanaf € 799 tot € 1.599 voor de Urban 7.0. De fietsen zijn uitsluitend online te koop en worden per koerier geleverd, waarna je 30 dagen de tijd hebt om eventueel te ruilen: www.canyon.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.