Voordeliger naar Scandinavië in zomer ’16

In 45 minuten vanuit Duitsland in Scandinavië.

In 45 minuten vanuit Duitsland in Scandinavië.


Ferrymaatschappij Scandlines heeft het prijsniveau voor de Nederlandse vakantieganger aantrekkelijker gemaakt. De korte vaarroutes over de Oostzee brengen stedentrippers en natuurliefhebbers naar interessante bestemmingen in Scandinavië. In het hoogseizoen kost het Economy-ticket op de vaarroute Puttgarden–Rødby en Rostock–Gedser deze zomer gemiddeld EUR 67,-.

45 minuten

Met de schepen van Scandlines bereik je snel je vakantiebestemming in Zweden of Denemarken. Zo duurt een overtocht naar Denemarken via de vaarroute Puttgarden–Rødby slechts 45 minuten. Met het Scandlines ‘Øresund-ticket’ reizen stedentrippers eenvoudig naar Kopenhagen of Malmö. Een ideale stedentrip voor bijvoorbeeld de meivakantie. Deze Economy-combinatieticket is in het hoogseizoen verkrijgbaar vanaf EUR 108,-, ongeacht of men vanuit de Duitse steden Puttgarden of Rostock vertrekt. Het ‘Sweden-ticket’ combineert de vaarroutes Puttgarden-Rødby en Rostock-Gedser met de verbinding Helsingør-Helsingborg en is in het Economy-tarief in het hoogseizoen ook vanaf EUR 108,- verkrijgbaar. Bovengenoemde tarieven gelden voor maximaal 9 personen en auto’s niet langer dan 6 meter.

Deense Riviera

Ook voor natuur- en strandliefhebbers zijn de veerdiensten van Scandlines een goede keuze. Zo liggen de kalkgrotten van Faxe, een oud koraalrif, op slechts op een uur rijden van Gedser. Een must-visit zijn de imposante kalkrotsen van Møn, die vakantiegangers onderweg naar Faxe kunnen bezoeken. Wie van strand en zee houdt, is aan de Deense Riviera in het noorden van het eiland Seeland, aan het goede adres. Hier vindt men langs de 230 kilometer lange kust, prachtige stranden. Ideaal om te relaxen en de Scandinavische levensstijl te ervaren.

Met Scandlines begint de vakantie direct aan boord. Op het zonnedek genieten passagiers van de frisse lucht. Aan boord kan er naar hartenlust worden gewinkeld, bestellen gasten een Starbucks koffie of genieten zij van Scandinavische lekkernijen.

Voor meer informatie en boekingen: www.scandlines.nl. Tickets zijn online te koop zonder bijkomende kosten. Voor reserveringen via het Scandlines Service-Center (tel. +49 (0)381 77 88 77 66) of direct in de haven wordt € 5 reserveringskosten berekend.

Een kaartje met de routes van Scanlines.

Een kaartje met de routes van Scanlines.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.