In welk land wil jij wonen?

Volgens de site moeten wij kiezen uit Wenen of Zuid-Korea...

Volgens de site moeten wij kiezen uit Wenen of Zuid-Korea…


Een camping beginnen in Frankrijk of Spanje, dat is de droom van veel Nederlanders (tot ze er achter komen dat het toch wel érg veel werk is). Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Als je financieel de kans hebt dan kun je in dit tijdsgewricht makkelijker dan ooit nomade worden. Het is niet meer zo dat je, zoals in de vorige eeuw, voor heel lange tijd afscheid moet nemen van je geliefden. Met internet en webcams kun je nog dezelfde dag van aankomst in geuren en kleuren vertellen hoe het je vergaan is.

We hebben nu een site gevonden waarop je jouw ideale land kunt uitkiezen om als nomade te gaan wonen. Alle voorwaarden die jij stelt aan je favoriete bestemming kun je invoeren, zodat er dan de perfecte verblijfplaats uit komt. Als wij onze keus zouden volgen, dan zijn er twee opties: Als nomade verblijven in Zuid-Korea of Wenen, mmm moeilijk. Wat zullen we doen? Zelf kiezen: nomadlist.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.