YourPhotoMag maakt een fotoglossy van je vakantie

Geen foto-album maar een glossy van je vakantie foto's.

Geen foto-album maar een glossy van je vakantie foto’s.


Met de komst van de smartphone wordt er meer gefotografeerd dan ooit. De afgelopen twee jaar is het aantal foto’s dat wereldwijd genomen werd zelfs verdubbeld. Maar de kans dat die foto’s je mobiel ooit nog uitkomen is klein. Maar liefst 35% van de Nederlandse huishoudens maakt geen fotoboeken omdat ze het te duur vinden en teveel gedoe om te maken. Met YourPhotoMag maak je binnen drie minuten een 36 pagina’s tellende A4 fotoglossy.

Goedkoper

YourPhotoMag belooft 80% voordeliger te zijn dan een gemiddeld fotoboek. Met de gratis app is het mogelijk een mooie fotoglossy van de foto’s in je telefoon te maken. Met de app kun je automatisch 36 tot 100 foto’s van je smartphone inladen en aanpassen, ook Instagramfoto’s of foto’s die verzameld zijn tijdens een gezamenlijke activiteit. Vervolgens kies je de opmaak en kun je teksten toevoegen. De prijs voor een los magazine bedraagt € 8,95. Er is ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen; een maandabonnement kost € 5,95 per maand en een kwartaalabonnement € 7,45 per kwartaal. Bij abonnementen is het binnenkort ook mogelijk om anderen een abonnement op jouw fotoglossy te geven. Je kunt YourPhotoMag ook cadeau doen, zodat iemand zelf een mooie fotoglossy kan maken. De verzendkosten bedragen € 1,00.

De YourPhotoMag app is vanaf 4 april 2016 gratis beschikbaar in de app store voor zowel Iphone als Android. Ook is er vanaf 11 april 2016 via yourphotomag.com een online versie beschikbaar voor de computer, waarmee je ook makkelijk een fotoglossy maakt.

One Response

  1. Nymphia van Gemmert

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.