Zwitserland eert Charlie Chaplin

Beeld bij het Chaplin Museum in Zwitserland.

Beeld bij het Chaplin Museum in Zwitserland.


Chaplin’s World is de nieuwste publiekstrekker in Zwitserland en vormt een must visit voor bewonderaars van Charlie Chaplin. Op 17 april 2016 vindt de opening plaats van het museum, dat zich op het voormalige buitenverblijf van de familie Chaplin bij het Meer van Genève bevindt. In het landhuis met het 14 ha grote park leren bezoekers meer over zijn privéleven, terwijl in de nieuwbouw zijn kunstzinnige creaties centraal staan, zoals originele filmdecors, een filmbewerkingskamer en een multimediaal theater. Chaplin verbleef de laatste 25 jaar van zijn leven op het zonnige plateau boven Vevey.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.