Air Miles sparen door te vliegen

Aan boord vnan een vliegtuig. Foto: Creative Commons

Aan boord vnan een vliegtuig. Foto: Creative Commons

Als je een ticket boekt via Vliegtickets.nl kun je vanaf nu ook Air Miles sparen. Air Miles en Vliegtickets.nl hebben hun samenwerking uitgebreid met deze mogelijkheid.

Air Miles en Vliegtickets.nl intensiveren hun samenwerking. Jacques Hoendervangers, algemeen directeur van Air Miles, is erg blij met deze uitbreiding van het bod aan de consument: “De cirkel is rond: het inwisselen van Air Miles bij alle luchtvaartmaatschappijen kon via Vliegtickets.nl natuurlijk al langer, maar nu kan heel Nederland ook weer Air Miles sparen door te vliegen!”

Sinds het begin van de samenwerking tussen beide ondernemingen zijn via Vliegtickets.nl ruim 75.000 vliegtickets geboekt met Air Miles. “Door deze uitbreiding van het succesvolle partnerschap tussen Otravo en Air Miles kunnen wij onze klanten en spaarders van Air Miles nu extra belonen voor hun loyaliteit aan Vliegtickets.nl”, zegt Raymond Vrijenhoek, ceo van Otravo, het moederbedrijf van Vliegtickets.nl.

Er zijn meer dan 4 miljoen actieve spaarders van Air Miles in ons land. Met vakantie gaan / vliegtickets boeken is één van de populairste manieren waarop de consument Air Miles benut. Andere populaire bestemmingen zijn retail, dagjes uit en digitale content.

Air Miles sparen door te vliegen 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.