Bekijk de koninklijke paarden van dichtbij

Bekijk alle rijtuigen van de koninklijke familie tijdens Paard & Pracht. Foto Menno Mulder.

Bekijk alle rijtuigen van de koninklijke familie tijdens Paard & Pracht. Foto Menno Mulder.

Heb je altijd al willen zien wat de koninklijke familie vervoert? In het laatste weekend van mei vormen de stallen van Paleis Het Loo het decor voor het evenement Paard & Pracht. Het Koninklijk Staldepartement uit Den Haag geeft bezoekers de mogelijkheid om de koninklijke paarden, rijtuigen en auto’s van dichtbij te bekijken.

Rondrit
Diverse auto’s en rijtuigen maken meerdere keren per dag de rit naar het paleis. Zo zal de Gala Berline zelfs met een achtspan paarden te zien zijn. Op de Aanspanplaats vindt de verzorging en het inspannen van de koninklijke paarden plaats. Het Koninklijk Staldepartement is verantwoordelijk voor het vervoer van de leden van het Koninklijk Huis.

Voor het evenement gelden de reguliere entreetarieven.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.