Credit-card statief voor je selfies

De pocket-tripod.com

De pocket-tripod.com


Selfies maken is tot een ware kunst verheven in de loop der jaren. Bij de compositie wordt je echter wel beperkt door de lengte van je arm of je selfie-stick. Soms zou het dan wel handig zijn als iemand anders de foto voor je maakt, zodat er ook meer van de achtergrond te zien is (maar ja, dan is het geen ‘selfie’ meer…). Of dat je een statief hebt waar je je telefoon op kunt zetten. Maar, dat is dan weer een boel gezeul, zeker als je op vakantie bent of met een weekendje weg. Er is nu een statief voor je mobiele telefoon die niet groter is dan een credit card. Je moet wel even de dikte van je telefoon meten, maar dan heb je een houder waarmee je makkelijker een foto van jezelf maakt in de mooiste omgeving. De prijs is 30 euro. Meer informatie: pocket-tripod.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.