Voor één dag prins of prinses op Het Loo

Voel je even koninklijk op Paleis Het Loo tijdens de Prins-& Prinsessen dagen. Foto: Paleis Het Loo.

Voel je even koninklijk op Paleis Het Loo tijdens de Prins-& Prinsessen dagen. Foto: Paleis Het Loo.

Stiekem droomt iedereen er wel van om prins of prinses te zijn. Kinderen kunnen nu voor één dag ontdekken hoe het is om royal te zijn tijdens de ‘Prinsen-& Prinsessendagen’. Kom in de zomervakantie verkleed naar Paleis Het Loo, laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille. Ontmoet het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en neem plaats op een koninklijke troon.

Koninklijk vermaak
In de paleistuinen is een etiquette-parcours uitgezet en zoeken kinderen tijdens een vossenjacht naar de koningin, tuinman en lakei. In de paleistuinen zijn ook een poppentheatervoorstelling en goochelaar met ‘magische’ kunsten te vinden. In het paleis is een grote kijkdoosvitrine ingericht met zomerjurkjes van de prinsesjes Wilhelmina en Juliana.

Info
De Prinsen-& Prinsessendagen zijn op dinsdag 19 en 26 juli & 2 en 9 augustus. Deelname bedraagt € 2,50 per kind 0-3 jaar en € 7,50 per kind 4-17 jaar, inclusief entree. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Aanmelden niet nodig.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.